Bezorgfiets

Testfiets, elektrische bezorgfiets, deliverybike, ebike, e-bike, bezorging, ebike delivery, bezorgboxen
Bezorgfiets.nl

SHORT-LEASE BIJ BEZORGFIETS.NL

SHORT-LEASE BIJ BEZORGFIETS.NL

Vanaf heden bieden wij ondernemers door heel Nederland, uitgezonderd Friesland, Groningen en Overijssel, de kans om gedurende een korte periode gebruik te maken van onze elektrische bezorgfietsen. Door dit Short-Lease contract, zit je niet meteen aan een contract vast van minimaal 12 maanden. Ook is dit contract per week opzegbaar! Wij bieden onze short-lease dienst aan zodat je gedurende minimaal 6 weken kunt testen of het bezorgen past bij jouw onderneming. Na deze 6 weken is het contract per week opzegbaar, of juist om te zetten naar een minimaal 12 maanden contract. Lijkt het je wat? Vraag dan nu je short-lease fiets aan!

Elektrische bezorgfiets, bezorging, bezorgfiets, delivery, deliverybike, transportfiets, transportbike, ebike, ebike delivery, bezorgbox

Mocht je merken dat het gebruik van een elektrische bezorgfiets enorm handig is voor jouw bedrijf? Stap dan vanuit je short-lease contract eenvoudig over naar een langdurige lease van minimaal 12 maanden.

START JOUW BEZORGSERVICE!

HOE START JE MET BEZORGEN?

Wij bij Bezorgfiets.nl begrijpen maar al te goed hoe lastig het is voor restauranthouders en de cafetaria’s om in een rap tempo een bezorgdienst te starten. Daarom hebben wij een aantal handige tips op een rijtje gezet.

VEEL GESTELDE VRAGEN:

Onze bezorgfietsen worden volledig gemonteerd en GRATIS op locatie geleverd. Compleet met accu, oplader en een bedrukte bezorgbox.

Wanneer je een probleem hebt met jouw bezorgfiets neem je contact met ons op. Je meld zo duidelijk mogelijk welke klacht(en) er zijn met de fiets. Als dit ’s morgens voor 10:00 gebeurt, zorgen wij binnen 24 uur voor een oplossing zodat je weer snel op pad kunt.

Wij hanteren 4 verschillende leasetermijnen, 12 maanden, 24 maanden, 36 maanden en 48 maanden. 

Daarnaast hebben wij ook de mogelijkheid tot Shortlease, dit is een termijn van minimaal 6 weken. Na deze 6 weken is het contract wekelijks opzegbaar, of alsnog om te zetten naar één van onze lange termijn contracten. Meer info: Shortlease

Een bezorgfiets leasen kan bij ons al vanaf ‚ā¨3,41 per dag! (‚ā¨104,00 ex. BTW per maand, afhankelijk van de regio) Dit is inclusief onbeperkte service aan “huis”.

Wij leveren standaard een 36 Volt, 17,4 ampère accu bij de bezorgfiets.

De accu is in 3 tot 4 uur opgeladen tot 80%, en in totaal 6 uur om de accu voor 100% op te laden. De actieradius is ongeveer 80 tot 100km, afhankelijk van de omstandigheden.

Wij leveren 2 verschillende typen bezorgboxen.

Box 1 –
“medium”box voorlader
Afmeting 54cm x 53,5cm x 34cm.

Box 2 – “grote”box bovenlader
Afmeting 55cm x 60cm x 38cm.

Ja, al onze bezorgboxen worden bedrukt. Bij een lease contract van minimaal 12 maanden is het mogelijk om jouw bedrijfslogo te laten drukken.

Bij een Shortlease contract bedrukken wij de boxen met ons shortlease logo en bezorgfiets.nl.

Zij gingen u voor

Bezorgfiets aanvragen

Doe nu een vrijblijvende offerte-aanvraag en ontvang binnen 24 uur een reactie!

short-lease, elektrische bezorgfiets, deliverybike, ebike, e-bike, bezorging, ebike delivery, bezorgboxen

Bezorgfiets aanvragen

Doe nu een aanvraag en ontvang binnen 24 uur een reactie!

short-lease, elektrische bezorgfiets, deliverybike, ebike, e-bike, bezorging, ebike delivery, bezorgboxen

Wij zijn op zoek naar jou!

Wij hebben verschillende vacatures openstaan en kunnen jouw hulp hard gebruiken.

We zijn blij met je interesse!

Sorry,
Op dit moment hebben wij geen vacatures voor deze afdeling