Bezorgfiets

Testfiets, elektrische bezorgfiets, deliverybike, ebike, e-bike, bezorging, ebike delivery, bezorgboxen
Bezorgfiets.nl

SHORT-LEASE BIJ BEZORGFIETS.NL

Short-lease, Elektrische bezorgfiets, bezorging, bezorgfiets, delivery, deliverybike, transportfiets, transportbike, ebike, ebike delivery, bezorgbox

SHORT-LEASE BIJ BEZORGFIETS.NL

Vanaf heden ook Short-Lease bij Bezorgfiets.nl! Vanwege het Corona virus en de scherpe maatregelen die gesteld zijn door de Rijksoverheid zijn er steeds meer horecagelegenheden, waaronder cafetaria’s en restaurants, die gaan bezorgen. Het bezorgen is een goede oplossing om ondanks de maatregelen toch omzet te genereren. Om deze groep ondernemers een steun in de rug te bieden hebben wij daarom vanaf heden een Short-Lease mogelijkheid.

ONS LEASEPLAN

Bij Bezorgfiets.nl is een grote investering in een bezorgfiets niet nodig!

Bij ons is een elektrische bezorgfiets namelijk al te leasen vanaf €3,25 per dag! ( €99,00 per maand afhankelijk van uw regio) Dit is inclusief onbeperkte service en onderhoud aan “huis”. Wat het probleem ook is, door direct contact met ons op te nemen regelen wij binnen 24 uur een oplossing.

Onze bezorgfietsen worden compleet afgemonteerd. Voorvork met goede vering voor optimaal rijdcomfort, Schwalbe Airless banden, Shimano hydrolische schijfrem, 36V 17,4AH accu, zowel voor als achter dubbele verlichting en een termische bezorgbox.

De bezorgfietsen blijven wij onderhouden. We komen periodiek standaard langs voor een algemene check-up zoals remmen, ketting etc. Mocht er een defect zijn, dan kan je dit melden en zorgen wij binnen 24 uur voor een oplossing zodat je weer snel opweg kan.

Een nieuwe leasefiets is inclusief een bezorgbox. Deze wordt volledig gepersonaliseerd met jouw logo’s rondom.

Mocht je twijfelen of een bezorgfiets van Bezorgfiets.nl iets voor jouw bedrijf is, vraag dan geheel gratis en vrijblijvend een testfiets voor één week aan!

1
Locaties
1
Fietsen
1 +
Kilometers per jaar

VRAAG JOUW TESTFIETS AAN!

Accu

Standaard geleverd met accu waarmee je een 3 á 4 uur kunt rijden.

Milieubewust

Geen benzinekosten, geen geluidsoverlast en geen uitstoot!

Rijbewijs

Met een elektrische bezorgfiets is een rijbewijs niet meer nodig.

Facturatie

Ontvang digitaal automatisch een maandelijkse factuur.

Service & onderhoud

Keuze uit verschillende bezorgboxen, volledig gepersonaliseerd met jouw eigen logo.

Bezorgboxen

Keuze uit verschillende bezorgboxen, volledig gepersonaliseerd met jouw eigen logo.

elektrische bezorgfiets, bezorgbox

Onze bezorgfiets

Onze Bezorgfiets

Zij gingen u voor

VEEL GESTELDE VRAGEN:

Onze bezorgfietsen worden volledig gemonteerd en GRATIS op locatie geleverd. Compleet met accu, oplader en een bedrukte bezorgbox.

Wanneer je een probleem hebt met jouw bezorgfiets neem je contact met ons op. Je meld zo duidelijk mogelijk welke klacht(en) er zijn met de fiets. Als dit ’s morgens voor 10:00 gebeurt, zorgen wij binnen 24 uur voor een oplossing zodat je weer snel op pad kunt.

Wij hanteren 4 verschillende leasetermijnen, 12 maanden, 24 maanden, 36 maanden en 48 maanden. 

Daarnaast hebben wij ook de mogelijkheid tot Shortlease, dit is een termijn van minimaal 6 weken. Na deze 6 weken is het contract wekelijks opzegbaar, of alsnog om te zetten naar één van onze lange termijn contracten. Meer info: Shortlease

Een bezorgfiets leasen kan bij ons al vanaf €3,25 per dag! (€99,- ex. BTW per maand, afhankelijk van de regio) Dit is inclusief onbeperkte service aan “huis”.

Wij leveren een 36 Volt, 17,4 ampère accu.

De accu is in 3 tot 4 uur opgeladen tot 80% en het duurt in totaal 6 uur om de accu voor 100% op te laden. De actieradius is ongeveer 80 tot 100km, afhankelijk van de omstandigheden.

De bezorgboxen die wij standaard meeleveren hebben een afmeting van 52,5cm x 52,5cm x 33cm. Ook is de box goed geïsoleerd.

Ja, al onze bezorgboxen worden bedrukt. Bij een lease contract van minimaal 12 maanden is het mogelijk om jouw bedrijfslogo te laten drukken.

Bij een Shortlease contract bedrukken wij de boxen met ons shortlease logo en bezorgfiets.nl.

Bezorgfiets aanvragen

Doe nu een vrijblijvende offerte-aanvraag en ontvang binnen 24 uur een reactie!

short-lease, elektrische bezorgfiets, deliverybike, ebike, e-bike, bezorging, ebike delivery, bezorgboxen

Bezorgfiets aanvragen

Doe nu een aanvraag en ontvang binnen 24 uur een reactie!

short-lease, elektrische bezorgfiets, deliverybike, ebike, e-bike, bezorging, ebike delivery, bezorgboxen